Tervezz Firefox polót!

A pólótervezés nagy múltra tekint vissza a Mozilla háza táján. Egy nyílt projekthez illően pedig mindez nem a színfalak mögött, hanem pályázat útján történik. A Mozilla most is segítséget kér az alkotóktól: a feladat egy olyan egyedi design létrehozása, amely a Firefox 4 lényegét tükrözi. A nyertes pályamű a hivatalos Firefox 4 pólón fog szerepelni, amely elérhető lesz a Mozilla webáruházában, és a világ minden táján kapni fognak belőle a fejlesztésben közreműködők és a rajongók. Természetesen a design meg fog jelenni a mozilla.com, a Mozilla Blog, a Facebook és számtalan más helyen is.

Mindenkit bátorítani szeretnénk, hogy vegyen részt a versenyen, beszéljen róla ismerőseinek, barátainak. Jó lenne, ha idén több magyar pályaműre lehetnénk büszkék. További részletek a Creative Collective oldalon található. Addig is érdemes megnézni a Firefox 3 terveket.

About kkemenczy

Kéménczy Kálmán 2004 óta foglalkozik aktívan nyílt forrású projektekkel. Alapítója az openscope magyar honosító közösségnek és az ehhez kapcsolódó infrastruktúrának. Munkáiról honlapján további információk találhatók.

Hozzászólások

  1. Nem működik a http://creative.mozilla.org/challenges/8 link, vajon miért?