Mike Beltzner elhagyja a Mozillát

Mike Belltzner a Firefox vezető fejlesztője bejelentette, hogy a Firefox 4 kiadását követően távozik a Mozillától. Beltzner több, mint 5 éve érkezett az IBM-től és a felhasználói élményért felelős vezető volt, majd 2008-tól a Firefox fejlesztését irányította és hat fő Firefox verzió jelent meg ebben az időszakban.
Blogjában arról számolt be, hogy egyre feszültebb az elmúlt hónapokban és idejének látja, hogy valami olyan dologba fogjon, amelyben még nincs tapasztalata. Beltzner a Downunder GeoSolutions nevű cégnél folytatja pályafutását, amely geológiai alkalmazások fejlesztésével foglalkozik.
Tervei szerint közreműködőként továbbra is részt vesz a fejlesztésben.

About kkemenczy

Kéménczy Kálmán 2004 óta foglalkozik aktívan nyílt forrású projektekkel. Alapítója az openscope magyar honosító közösségnek és az ehhez kapcsolódó infrastruktúrának. Munkáiról honlapján további információk találhatók.

Külső hivatkozások

  1. Mozilla Firefox szerint:

    [...] Mike Beltzner elhagyja a Mozillát 2011. február 15., kedd – 22:07 Mike Belltzner a Firefox vezető fejlesztője bejelentette, hogy a Firefox 4 kiadását követően távozik a Mozillától. Beltzner több, mint 5 éve érkezett az IBM-től és a felhasználói élményért felelős vezető volt, majd 2008-tól a Firefox fejlesztését irányította és hat fő Firefox verzió jelent meg ebben az időszakban. Blogjában arról számolt be, hogy egyre feszültebb az elmúlt hónapokban és idejének látja, hogy valami olyan dologba fogjon, amelyben még nincs tapasztalata. Beltzner a Downunder GeoSolutions nevű cégnél folytatja pályafutását, amely geológiai alkalmazások fejlesztésével foglalkozik. Tervei szerint közreműködőként továbbra is részt vesz a fejlesztésben. Forrás: Mozilla Magyarország írta: kkemenczy | Bookmark the közvetlen hivatkozás | RSS. Szóljon hozzá vagy használja a trackback URL-t. Válaszol idézettel   + Hozzászól a témához [...]